TIL SALGS

Endelig til salgs igjen


Amy Berg var en stor kolorist og hennes kunst lever og vibrerer ennå. Nå er hennes malerier endelig tilgjengelig på markedet igjen da familien ønsker å selge en rekke arbeider. De fargerike motivene lyser opp sine omgivelser og passer i alle miljøer; hjem som kontorer.

Maleriene vi viser her er alle til salgs i Ålesund, fire av dem hos Galleri Artifex, Apotekergata 10, og fire hos Elise Aasen. På siden ARBEIDER står det hvilke som selges hos Artifex. Prisnivå er fra 11 til 16 tusen kr.  Ta kontakt for mer informasjon om et verk du liker, så vil du få oppgitt pris. Vi kan så ordne privat visning. Akvareller, tegninger og litografier er også til salgs, med priser fra 2,5 tusen til 5 tusen kr. Vi vil etterhvert legge ut flere verker for salg her.

Send oss en melding i skjemaet under hvis du har spørsmål. Du kan også gå innom Galleri Artifex eller ta kontakt med agent Elise Aasen eller Christian Rigby. Se kontaktopplysninger nederst på skjermen.

I boka “Med øye for Ålesund og Sunnmøre” av Harald Grytten (2015) står det mer informasjon om kunstnerinnen. Boka kan bestilles fra Nytt i Uka forlag her.

    Navn

    E-post

    Tlf

    Melding